Ketua Bahagian UMNO nak ludah Tun M rupanya TOKAN DADAH....Sebarkan



Siapa kenal dengan Tokei Sekinchan Ikan Bakar ni? Nama dia Jamal Md Yunos. Dia zaman mudanya terkenal dengan kes DADAH! Jadi tokan kat KL kot, masa dia duduk kat Tmn Dato Senu dan bekerja sebagai dispatch pada siangnya, malamnya jual burger.                                                                                                                                                               Boleh tahan gak sosial dia ni, pantang nampak awek dahi licin! Siapa sangka tokan dadah jd jutawan ikan? Sedih beb cerita dia.. Masa kecik dia jual kuih lepas sekolah macam Dato Siti Nurhaliza jugak. Mak dia buat kuih, dia jual kat Sek Rendah Agama Sg Leman pada petang harinya. Restoran Ikan Bakarnya bangkrap.                                                                                                                                                                                                               Dia ni putar alam....


Foto Ketika Muda Menjadi Tokan Dadah di KL

                                                                                                                                       Dengan membuat Rally Merah ini dia mengharapkan sponsor dari umno lepas itu dia akan songlap sebagai komisyen untuk bidup mewah. Kalau jual t-shirt RM20/- sehalai x 50,000 atau lebih sudah untung. Transport? Bayar kepada peserta? Dia akan potong share dia dan peserta mungkin dapat RM20/- saja.

 
Jangan percaya pada putar alam ini. Melayu yang bodoh dan perangai macam gangster saje akan akan ikut dia. KJ, Najib, Zahid semua sudah masuk dalam bakul dia.



Ketua Bahagian UMNO nak ludah Tun M rupanya TOKAN DADAH....Sebarkan Ketua Bahagian UMNO nak ludah Tun M rupanya TOKAN DADAH....Sebarkan Reviewed by suarakami on 11:11 PTG Rating: 5

31 ulasan:

  1. Jadi dpt pangkat Dato sebab pernah berjasa jadi tokan dadah? Aku dah tak respect pangkat2 Dato walaupun TanSri, Dato Sri. Banyak yg dpt Dato semua pangkat bagai sebab jasa membodek aja...cam anak Zahid Hamidi tu apalah sgt jasanya tu yek dpt Dato???

    BalasPadam
    Balasan
    1. ketua kawad negara

      Padam
    2. Anak dia dapat pangkat Dato sebab dok bagi mum mum susu banyak sangat

      Padam
    3. Anak dia dapat pangkat Dato sebab dok bagi mum mum susu banyak sangat

      Padam
  2. jumpa tun nak pijak,ludah..kau tak tau berapa ramai nak kahak dgn sepak terajang kau?melayu apa mcm ni punya kurang ajar?org mcm ni yg rosakkan umno..jilat la jubor najib tu diam2 tak payah la nak tunjok samseng..setakat menurun masuk setan tu bkn kau je blh buat.. keling well2 pun blh kebal la bodoh.. buat malu melayu dgn islam je..

    BalasPadam
  3. Jenis manusia yang menjahanamkan anak bangsa! Inilah hakikat, dalam UMNO susah nak jumpa jenis manusia yang ada kualiti dan berwawasan. Ramai yang jenis mengampu, membodek nak hidup. Dah dapat title Datuk, perasan.. berlagak.. ego..

    BalasPadam
  4. Ini lah jenis manusia kalau berimankan wanh pangkat dan jawatan , kalau insan itu betul betul beriman dan takut kepada allah swt dia tak akan cakap macam walau pun marah, apa nak jadi dengan umno terlalu banayk pemimpin macam ini jelas petanda umno akan tumbang satu hari nanti bukan salah orang lain tapi terlalu banyak pemimpin umno yang perangai dan akhlak macam ini adalah lebih baik orang orang melayu dari sekarang memikirkan kaedah lebih baik daripada umno yang jelas sudah rosak kerana terlalu banyak pemimpin yang berimankan wang dan kedudukan ,sungguh memalukan.

    BalasPadam
  5. cucu tok dolah ceroi14 September 2015 3:26 PG

    dulu restoran ikan bakar dia bersepah,kat tmn setiawangsa dia dapat bangunan mara 5tingkat,entah sewa ke,entah free ke,bini dia buka andaman pengantin kat situ,kat kl banyak lagi restoran dia,kat bandar hussin onn kat ceras pun ada,kat damansara pun ada,kat melaskas,kat johor dan banyak tempat dia buka,akhirnya semua melingkup,....klu tak berkat tu,mcm tu le jadinya,ngko org tahu dia ni aku pernah jumpa dia pakai ferrari merah....entah2 dah kena tarik ke apa ke,yg tu aku cuma agak je,org klu mcm tu nampak senang je tapi dia buat ntah berapa banyak....entah2 bersepah taik dia

    BalasPadam
  6. taik dia umno basuhkan .........

    BalasPadam
  7. aku panggil jamal pak taik.cakap x guna akal.x boleh pakai punya olang.

    BalasPadam
  8. Tahniah UMNO terutama bahagian Sg Besar. Ini lah pemimpin yang.......( fikir sendirilah). Kalau ahli umno sg besar ada maruah suruh suruh dia letak jawatan. kalau tidak ahli sendiri letak jawatan kecuali ahli2 pun sehati sejiwa dengan ketuanya

    BalasPadam
  9. Mari ramai ramai sembahyang hajat agar pikimak jamal ni mati cepat.

    BalasPadam
  10. Sukahati kau saja nk pijak and ludah org tua? Baru jadi tokay ikan, mcm ni ketua umno? Tak menghormati bekas2 pemimpin dulu? Boleh letak jawatan lah!! Biadap!! Gangster taik kucing!!

    BalasPadam
  11. Satu je cara nak jatuhkan dia...kalau ada yang kenal geng tokan masa zaman2 dia, korek cerita n wt report...sbb polis boleh bukak semula fail siasatan lama untuk diketengahkan

    BalasPadam
  12. Restoran tu bukandia punya. Bini dia yg punya bisness

    BalasPadam
  13. Restoran tu bukandia punya. Bini dia yg punya bisness

    BalasPadam
  14. Kesian sgt ...hang ludah klu berani.org ramai cari kau sampai lubang cacing nak bg kahak kat muka hang...silap2 berterabur gigi kapak.
    Inilah contoh pemimpin umno paling biadap..(hang lupa kah ??yg ko nk ludah tu wlupun bekas PM..namun rakyat still menganggap Tun M no 1 negara...tanpanya.. klcc.menara kl dan malaysia telah dikenali dimata dunia..ko ngan pm skg ni malaysia hampir bankrap.kerajaan menanggung hutang berbilion dolar...tepuk dahi ko..tu.jgn lupa...buat malu je.)

    BalasPadam
  15. Kena viral kan lah kalau betul background dia dulu gitu.. jd tauladan yg lain

    BalasPadam
  16. Kakakkakaka . Aje sial lah komen korang ni.. memang best lah aku baca... teknik makian terbaik... teruskan usaha korang memaki lahanat ni

    BalasPadam
  17. Kakakkakaka . Aje sial lah komen korang ni.. memang best lah aku baca... teknik makian terbaik... teruskan usaha korang memaki lahanat ni

    BalasPadam
  18. Org bergini yg masih tinggal dlm parti yg sologan membela rakyat...nasib bangsa!!

    BalasPadam
  19. Yang seangkatan dgn dia tahu siapa dia yg sebenarnya... Dia mesti pertahankan kedudukan dlm UMNO sebab dh dapat payong UMNO.Tidak mengherankan kalai dia bersikap biadap terhadap TDr.M kalau kita dh tau latar belakang dan perjalanan hidupnya dan pendidikanya. Doakan saja agar dia sedar dan insaf sebelum segalanya yg ada di tarik balik oleh tuhan untuk dijadikan contoh.Amin...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Org UMNO yang bodoh saja angkat dia jadi ketua. UMNO sudah tiada credibility

      Padam
  20. Yang keluar masuk pusat serenti pun dapat gelaran datuk juga, apa nak herankan tokan dadah dapat gelaran datuk. Artis lawak bodoh pun dapat, cuma ayahanda rani kulup je dapat gelaran datuk dari sultan melaka. Datukship sekarang ini sangzt mudah dapat dan banduan pun masih boleh terus menggunakan gelaran tersebut. Tidak lama lagi ketua darjah sekolah rendah pun boleh dapat gelaran datuk.

    BalasPadam
  21. Nak pijak org.?dah kuat sgt ke bro..?anjing belaan Umngok..menyalak je kuat tp hampeh..mari turun gelanggang UFC la klu dah kuat sgt..

    BalasPadam
  22. Kecoh Dah …. Satu Dunia Dah Tahu !!
    >>> KLIK HERE !! <<<

    BalasPadam
  23. yang aku tau dia asal Batang Berjuntai,Selangor..dia mmg meniaga burger kat pasar malam,satu malam ada byk cawangan dulu antaranya pasar malam Jln.T.A.R..lepas tu jual VCD pirate pulak,ada share dgn tokeh cina..antara lokasi dia dulu,pasar malam Tmn.Sri Rampai,Tmn.Dato Senu,Setiawangsa dll..pastu jadi event organiser di Kompleks Sukan Bukit Jalil (masa baru2 buka dulu) tup-tup,buka kedai ikan bakar pulak yg banyak cawangan..(stail dia meniaga dari dulu,pasang kaki/cawangan byk)..tup-tup dapat dato..
    hebat kau Jamal..
    (aku kenal & tau sebab penah kawan dgn anak sedara dia dulu)

    BalasPadam
  24. setelah memecat 1,700 orang guru agama pada tahun 60an menteri pelajaran ketika itu berucap:agama islam kolot,agama islam itu ketinggalan zaman,agama islam itu menyekat kemajuan setelah lebih setengah abad berlalu,lihat-lah sekarang hasil-nya lahir-lah begitu banyak melayu-melayu kemungkaran daripada sistem pendidikan ketika itu,tidakkah bangga begitu ramai melayu-melayu baik pemimpin mahupun yang lain-lain yang berkelakuan maksiat dan jahil dalam agama,tahniah menteri pelajaran tahun 60an kerana berjaya melahirkan melayu-melayu durjana pada agama islam.

    BalasPadam

suarakami. Dikuasakan oleh Blogger.